vattenfall als je alleen ''leuke verrassingen'' op prijs stelt!

Disclaimer:  U bent waarschijnlijk via onze nieuwsbrief op onze website terecht gekomen en u heeft dus interesse in een nieuwe, een betere of een goedkopere verzekering. Wij adviseren u zo goed als we kunnen maar als u desondanks nog vragen heeft kunt u ons altijd MAILEN
We antwoorden snel maar let op want afhankelijk van uw provider kan het soms zijn dat we in de map ongewenste mail terecht komen.

U zult net als wij door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Groene energie Niet groene energie of erger nog, zogenaamd groene energie - Wel zonnepanelen Niet zonnepanelen  -  Wel salderen Niet salderen - Terugleveren van Energie etc etc..... Zoveel dingen zijn bepalend bij het maken van een goede keus.

En dan zijn er ineens ook heel veel aanbieders die beweren goedkoper te zijn of zelfs beweren de goedkoopste te zijn maar ineens zijn die weer verdwenen en laten hun klanten achter met hoge kosten.

VERGEET DIRECT IEDERE AANBIEDER DIE CLAIMT DE GOEDKOOPSTE TE ZIJN!  Want ieder bedrijf is er in eerste instantie voor zichzelf en hun aandeelhouders. Ze zijn er echt NIET voor u!

Doe dus alleen zaken met bedrijven die hun sporen al hebben verdiend en bepaal uw keuze daar.

Wij hebben uiteraard al heel veel voor u vergeleken en onze keus valt op VATTENFALL (vroeger: NUON)

Zeker op de langere termijn bent u daar het best af met redelijke prijzen, leveringszekerheid (dat is tegenwoordig ook een belangrijk item) en bereikbaarheid.

VATTENFALL heeft regelmatig aantrekkelijke acties die kunnen varieren van hoge instapkortingen tot het weggeven van bijv. spelcomputers en andere duurzame cadeaus. 

Om te weten welke acties er op dit moment actueel zijn kunt u altijd even op de website klikken via DEZE LINK (deze acties wisselen zo regelmatig dat wij het niet van dag tot dag kunnen bijhouden want we willen u niet lekker maken met acties die dan inmiddels alweer gewijzigd zijn uiteraard)

Afmelden voor onze nieuwsbrieven en mailings?

Gaat het om Mailings waarvoor u zich heeft aangemeld op de VATTENFALL site dan HIER klikken en u op die website afmelden.

Gaat het om onze Nieuwsbrief dan stuurt u ons een mail met als onderwerp ''afmelden'' en wij halen u dan binnen 2 werkdagen uit ons bestand.

Voor extra besparingen op verzekeringen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Grote besparingen zijn mogelijk met passend advies (lees meer)

ONZE LEDEN WINACTIES

Des te vaker op onze adverteerders hun pagina wordt gekeken des te beter onze status.

IEDERE DAG!!!!  dat er minimaal 1.000 keer op onze adverteerders wordt geklikt verloten wij onder al onze leden een prijs en de winnaar mag voor maar liefst 20 Euro uitzoeken op ALIEXPRESS

Ook als u niet klikt kunt u dus winnen maar als veel mensen zo denken dan halen we die dag de 1.000 kliks ook niet en is er dus geen prijs!

ONZE ADVERTEERDERS:

ALIEXPRESS

OHRA

VATTENFALL

Disclaimer: De prijzen worden door ons (Marktgigant) beschikbaar gesteld en dus NIET door onze adverteerders