Als je dan toch iets moet/wilt verzekeren, kies dan de juiste! KIES OHRA!

Disclaimer:  U bent waarschijnlijk via onze nieuwsbrief op onze website terecht gekomen en u heeft dus interesse in een nieuwe, een betere of een goedkopere verzekering. Wij adviseren u zo goed als we kunnen maar als u desondanks nog vragen heeft kunt u ons altijd MAILEN
We antwoorden snel maar let op want afhankelijk van uw provider kan het soms zijn dat we in de map ongewenste mail terecht komen.

Wat u eigenlijk maar wilt, werkelijk alles is te  verzekeren. Maar even nadenken is uiteraard ook best belangrijk want bij zaken die u makkelijk zelf kunt oplossen is verzekeren meestal overbodig. Verzekeren doe je op het moment dat het gaat om bedragen die soms zo hoog uitpakken dat het boven je macht gaat om een dergelijk bedrag zelf op te hoesten en soms zelfs is een verzekering VERPLICHT zoals bijvoorbeeld bij een Auto- en een Zorgverzekering.

En natuurlijk is het belangrijk dat een verzekering betaalbaar is maar wij kijken niet alleen welke het goedkoopst is maar nemen ook mee  welke verzekering het best is. Hoe zijn ze als u ze nodig heeft? Betalen ze snel uit? zijn de ''kleine lettertjes'' niet erg in uw nadeel? Allemaal zaken die belangrijk zijn.

Via DEZE LINK  kunt u direct alles vinden en op uw gemak doornemen en veel van onze leden maken gebruik van de huisdierverzekering en van de autoverzekering waarbij we opmerken dat er voor de personen die minder dan 10.000 KM per jaar rijden een zeer aantrekkelijke olis is waar je alleen betaald voor werkelijk afgelegde kilometers.

Dus even HIER klikken en mocht u nog vragen hebben dan mag u ons altijd MAILEN

Iets om over na te denken..... Hoeveel is uw complete inboedel waard?  Bij calamiteiten zoals overstromingen, brand en dergelijke gaat het al snel over vele duizenden Euro's en een inboedelverzekering dekt al die schade (ook als uw bad overloopt etc.) voor slechts enkele Euro's per maand. Kijk op de website en u zult verrast zijn hoe laag dat bedrag is.

En is uw huisdier als een kind voor u? Dan zult u in het nieuws ook wel hebben gehoord of gelezen dat een behandeling bij een dierenarts zomaar enkele duizenden Euro's kan kosten. Voor sommigen geen probleem uiteraard maar als u weet dat u zulke bedragen niet zomaar vrij kunt maken dan is een huisdier verzekering zeker het overwegen waard want niets is erger dan afscheid moeten nemen van een huisdier vanwege een geldbedrag. Het kleine bedrag voor de verzekering per maand is te behappen voor bijna iedereen en u kunt dan in ieder geval gerust zijn dat u er alles aan gedaan heeft om uw huisdier de best mogelijke hulp te (laten) geven als dat ooit nodig mocht zijn.


Voor een extra besparing en (soms) mooie cadeaus verwijzen we u graag naar onze Vattenfall pagina

Afmelden voor onze nieuwsbrieven en mailings?

Gaat het om Mailings waarvoor u zich heeft aangemeld op de OHRA site dan HIER klikken en u op die website afmelden.

Gaat het om onze Nieuwsbrief dan stuurt u ons een mail met als onderwerp ''afmelden'' en wij halen u dan binnen 2 werkdagen uit ons bestand.

ONZE LEDEN WINACTIES

Des te vaker op onze adverteerders hun pagina wordt gekeken des te beter onze status.

IEDERE DAG!!!!  dat er minimaal 1.000 keer op onze adverteerders wordt geklikt verloten wij onder al onze leden een prijs en de winnaar mag voor maar liefst 20 Euro uitzoeken op ALIEXPRESS

Ook als u niet klikt kunt u dus winnen maar als veel mensen zo denken dan halen we die dag de 1.000 kliks ook niet en is er dus geen prijs!

ONZE ADVERTEERDERS:

ALIEXPRESS

OHRA

VATTENFALL

Disclaimer: De prijzen worden door ons (Marktgigant) beschikbaar gesteld en dus NIET door onze adverteerders