Je Diamond Painting perfect op maat

Waarom wij de beste zijn? Simpel, omdat we geloven in (en staan voor) kwaliteit en service.
De beste WORDEN is makkelijk, maar de beste BLIJVEN is altijd moeilijker.

Want ook bij ons gaat weleens wat fout en iedereen weet dat fouten maken menselijk is..... Maar pas als die foutjes snel en naar tevredenheid worden opgelost dan kun je stellen: ''GOED BEZIG!''

Alles wat we leveren komt op het nieuwste fluwelen kreukvrije canvas waar je ook nooit last hebt van ''luchtbellen'' onder de lijm.
Onze steentjes komen uit de beste fabrieken en uiteraard hebben al onze DP's volledige garantie.

De levertijd is snel en we zijn er trots op dat we tussen de 8 en 14 dagen vanaf het moment van bestellen de order bij de klant thuis kunnen afleveren.

MAAR WAAROM ZIJN WIJ EIGENLIJK BETER?

Vergeten we even de snelle levering, nooit verzendkosten en het beste materiaal........

Wij gebruiken alleen afbeeldingen en foto's in hoge resolutie en zelfs waar een door u als klant aangeleverde afbeelding of foto niet optimaal is dan MAKEN wij die optimaal. Uiteraard geven wij ook een eerlijk advies en durven we OOK te zeggen wanneer iets niet kan of niet mooi gaat worden.

Wij passen alle afbeeldingen en foto's aan en zorgen wanneer u dat wilt voor een bewerking of een andere achtergrond.
Wij komen eerst met een voorbeeld waar u tevreden over bent en pas dan denken we aan een DP.

MAAR HET ALLERBELANGRIJKSTE:

We willen iedere klant aan ons binden en dat kan alleen maar door 100% service, 100% garantie en eventuele problemen sneller oplossen dan dat ze zijn ontstaan.

En UITERAARD hebben we op Facebook een DP groep met meer dan 42.000 leden waarvan iedereen gratis lid kan worden en waar je over van alles wat met DP te maken heeft kunt vinden. In die groep houden de leden ons ook met allebei onze voeten op de grond en in die groep kunt u uiteraard voldoende vinden over onze service, snelheid en garantie. Want 42.000 mensen hou je niet voor de gek!   KLIK HIER OM DEZE FB GROEP TE BEZOEKEN EN OM LID TE WORDEN (als u dat nog niet bent uiteraard)

Dus OF je nu een DP wilt bestellen van een eigen foto, een plaatje van onze website www.dpidee.nl of een afbeelding die je tegen bent gekomen op AliExpress of Internet......

De beste keus is om altijd even een PB te sturen naar Martina van Baalen of Anniek Bobbaers en zij helpen je aan het best mogelijke resultaat.

En ons advies is 100% eerlijk want als wat je wilt niet kan of beslist niet mooi wordt.... DAN ZEGGEN WE DAT OOK!
Simpel, want IEDERE klant die een tegenvaller besteld zijn we kwijt en dat willen we uiteraard voorkomen.