Hoe het werkt en over onze perfecte garantieĀ 

We doen er totaal niet geheimzinnig over dat het artikel dat u besteld uit China komt.

We doen daar zaken met de beste en betrouwbaarste winkels die weten dat ze onze klandizie alleen maar houden zolang we tevreden zijn over de prijs, de kwaliteit en de snelheid van de levering.

Voor wie het vandaag wil bestellen en morgen in huis wil hebben zijn er ook best redelijke winkels in Nederland en Belgie te vinden die qua kwaliteit best redelijk zijn en voor WIE daar graag 3 keer zo veel voor wil betalen...... Even goede vrienden.

Bij ons gaat KWALITEIT voor alles. Stel u wilt een foto afdruk op canvas, een deken, een puzzel of wat dan ook......
Wij bewerken die foto dan gratis en zorgen als u dat wilt voor een andere achtergrond, of we halen wat mensen weg die u er niet op wilt, of we maken een compositie van een aantal losse foto's die u samengevoegd wilt hebben.
Pas als de foto helemaal is zoals U dat wilt gaan we bovendien die foto ook omzetten naar de hoogste resolutie zodat ook de print duidelijk wordt. Dat bewerken doen we trouwens helemaal GRATIS en uiteraard krijgt u altijd een voorbeeld van die bewerking.

Om te voorkomen dat mensen onze designer gaan misbruiken maken we het voorbeeld altijd onbruikbaar door ''sample'' door het voorbeeld te printen. Helaas is dat nodig gebleken en alleen zo kunnen we het bewerken gratis houden.

En ALTIJD krijgt u een eerlijk advies en stel dat wat u wilt niet mooi gaat worden, dan zeggen we dat ook tegen u. Onze visie is dat U altijd mag bepalen wat u koopt maar we behoeden u graag voor een tegenvaller. Want uiteraard zijn wij de eerste die (overigens terecht) worden aangekeken als een resultaat tegenvalt.

De levertijd is tussen de 8 en 16 dagen en soms (als de lokale post meewerkt) zelfs sneller.

En van China naar Nederland of Belgie is heel ver en helaas kan ergens wel eens wat mis gaan. Gelukkig zien we dat zelden maar in het geval dat het mis gaat zorgen wij er voor dat het wordt opgelost zodat u altijd ontvangt wat u heeft besteld. Die garantie komt niet vanuit China maar die geven wij keihard vanuit Nederland en Belgie. Via ons heeft u dus dezelfde rechten die u ook in een winkel in uw woonplaatst heeft.

Hoe we werken:

Het liefst werken we via Facebook Messenger waar iedereen heel makkelijk MARTINA VAN BAALEN kan bereiken. (klik op de naam en u bent er al) Het voordeel is dat alles dan centraal staat en dat is voor ons een groot voordeel want alles is dan simpel na te kijken, op te zoeken en ook met het op de hoogte houden van U als klant door bijvoorbeeld de tracking info te versturen gaat het dan heel simpel en snel.

Voor de enkeling zonder Facebook hebben we ook email. Echter bekijken we de mail maar 2 keer per dag dus via Messenger gaat het sneller (en voor ons makkelijker)