• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al adverteerder op Marktgigant

   Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen adverteerder op Marktgigant?

   Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen:

   • Meerdere advertenties beheren
   • Uitgebreide advertentiestatistieken
   • Toegang tot je persoonlijke marktkraam
   • Gratis advertenties omhoog plaatsen
   Nieuw bij Marktgigant
Je bent hier:

Andreaskruis eenvoudig verstelbaar van metaal

449,93
Aangeboden
Maandag 15 april, 2019

Dit Andreaskruis is dé ideale oplossing voor mensen die houden van het BDSM spel maar die daarvoor niet een hele ruimte willen inrichten. Dit Andreaskruis is dan ook geheel verstelbaar en dus ook eenvoudig op te bergen als hij even uit de weg moet. Doordat hij zo draagbaar is kan dit kruis ook eenvoudig meegenomen worden naar parties enzo. Mocht je willen dan kan het kruis ook eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Doordat het kruis zo veelzijdig verstelbaar is kan het gebuikt worden voor personen van 1,35 meter tot maar liefst 2,25 meter. Het kruis kan, doordat hij minder dan 10 kg weegt, niet alleen gebruikt worden in staande positie, bijvoorbeeld tegen de muur, maar is ook heel geschikt voor gebruik op bed of op de vloer. De boeien zijn gemaakt van zacht en gevoerd nappa en zitten comfortabel waardoor je lang aan het kruis kunt blijven staan. 

Alle maten van dit Andreaskruis op een rijtje. 
De hoogte van dit bondagekruis is eenvoudig instelbaar van 135 cm hoog tot 225 cm hoog. Door te spelen met de hoogtes van de been en arm stukken kan je de breedte en postitie van de armen en benen beinvloeden. De boeien zitten op zich vast maar zijn te eenvoudig te verstellen waardoor ze altijd de beste positie aannemen bij de persoon die aan het kruis vaststaat. De stevige nekboei is ongeveer 8 cm hoog en is 46 cm lang. Hij is zeer ruim verstelbaar waardoor hij zonder problemen past bij zowel slanke dames als mannen met een flinke kop (max diameter 14,65 cm). De handboeien zijn ook 8 cm hoog en zijn 26 cm lang waardoor de maximale diameter ongeveer 8,2 cm wordt. De enkelboeien zijn 8 cm en hoog en 30 cm lang (max diameter 9,56 cm). De boeien zijn allemaal ruim verstelbaar zodat ze zowel bij mannen als bij vrouwen prima passen. Het kruis wordt geleverd inclusief de opbergtas. 


Ben je op zoek naar een goed kruis wat ook nog eens makkelijk kan worden opgeborgen, dan is dit verstelbare Andreaskruis iets voor jullie. 


Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de takethis website


Ga naar de website
Andreaskruis eenvoudig verstelbaar van metaal
Tenno Media
3133KE Vlaardingen
010-2342634
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Andreaskruis eenvoudig verstelbaar van metaal
  Naam:
  E-mail:
  Beschrijving:
   
 • Mail de adverteerder
 • Misbruik melden
 • Plaats gratis advertentie

Meer Diversen